Stiftelsen Grip Dagen ble en stiftelse første gang 11.01.2001. Primus motor for Grip Dagen er Mette Løvaas Gjerde, Eyleen Karlsen og Ole Christian Verheul. Mette og Torkel har vært med fra starten av.

Til minne

torkel

Fredag 28. juni 2013 fikk vi det triste budskapet om at Torkel Rongved Karlsen hadde sovnet stille inn. Vi som har vært så heldige å ha et nært forhold til Torkel gjennom mange år, har fulgt ham i sykdomsperioden og sett hvordan kreften sakte men sikkert tappet han for krefter.

Det er en bauta i Grip Dagen som nå har forlatt oss. Han var en av initiativtakerne og i tillegg til å være med å stifte, har han også i alle år hatt vervet som styreformann. Torkel har på mange måter vært Grip Dagen, og utallige ganger har deltakere vist sin takknemmelighet på turer og arrangementer. Torkel sa alltid at gleden, smilene og engasjementet fra deltagerne var det som fikk han til å fortsette år etter år. Han både deltok praktisk, holdt styr på penger og papirer og var en solid støtte både for oss og alle de som deltok.

Torkel var helt til det siste levende opptatt av driften av Grip Dagen, og midt i alle bekymringer og plager knyttet til sykdommen var han sterk nok til å sørge for at Grip Dagen skulle fortsette også etter at han var borte.

Vi er dypt takknemlige for alt du har vært og gjort, du har satt dype spor og vil bli dypt savnet av veldig mange mennesker.

Grip Dagen

Ole Christian og Mette